Over ZIHNW

Altijd een heldere en duidelijke boodschap en tegelijkertijd oog voor de mens. Een no-bull-shit approach, met humor en een doos tissues. Een to the point advies en geen ellenlange verslaglegging. Geen gedraai om het probleem heen, wel samen zoeken naar een goede oplossing. Regie op het verzuim en dus een compleet en accuraat verzuimdossier. 

Meer dan 15+ jaar Verzuim & HR -ervaring

Mijn inzet is te onderscheiden in 3 rollen
  • tijdelijke waarneming en/of pilot in de rol van Casemanager Verzuim
  • inzet als Casemanager Verzuim in taakdelegatie van de bedrijfsarts (/Arbodienst)
  • Strategisch Casemanager/manager Inzetbaarheid 

Aanbod titel 2

De complexiteit van verzuim vraagt om succesvolle plannen en uitvoering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam in sem laoreet, pretium augue vel, volutpat lectus. Suspendisse fermentum ante ut erat volutpat mattis.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

” Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam in sem laoreet, pretium augue vel, volutpat lectus. Suspendisse fermentum ante ut erat volutpat mattis. “

Verzuim is nooit zwart/wit

De complexiteit van verzuim vraagt om succesvolle plannen en uitvoering

Zwart is het nieuwe wit biedt daarom hoofdzakelijk maatwerk trajecten aan die ontzorgen. Met kennis van alle laatste regels en een enorme toolbox zorgen voor een prettig werkclimaat om verzuim te voorkomen. En als verzuim dan optreedt, zorgen dat de schade zo klein mogelijk blijft. Zowel voor de medewerker als voor het bedrijf.

ZIHNW aannemen in jouw organisatie?

Boek een intake gesprek. Daarin bespreken we je wensen en aan de hand van het gesprek maken we een vrijblijvende offerte voor je op.